Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://kommunakademinvast.se.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar din data med

Om du begär återställning av lösenordet kommer din IP-adress att ingå i e-postmeddelandet om återställning.
Vi delar även denna informationen med tredje part.
Läs deras integritetspolicy: https://automattic.com/privacy/

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du prenumererar på vårat nyhetsbrev kommer din e-postadress och IP-adress att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att kunna skicka nyhetsbrevet.

Vilka rättigheter du har över din data

Om du prenumererar på vårat nyhetsbrev kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.