Välkommen in bakom kulisserna

2021-dec-21

Välkommen till Kommunakademin Västs blogg. Vi kallar den ”Bakom kulisserna” för det är precis dit bloggen tar dig. Du får komma bakom kulisserna och se hur vi arbetar, hur behoven hos samverkansparterna kopplas samman och föder idéer till aktiviteter som vi genomför tillsammans.

Det kommer främst att vara jag, Johanna, som bloggar. Jag är verksamhetsledare för Kommunakademin Väst och har varit det sedan maj 2020. Eftersom det var hemarbete som gällde då, på grund av ni vet vad, så inleddes mitt jobb med att jag hämtade dator och telefon på kontoret på Högskolan Väst och sedan skötte jag arbetet från köksbordet hemma i Göteborg. Inte riktigt den flygande start med besök i kommuner och på institutioner och avdelningar som jag hade tänkt mig.  

Johanna Eliasson, verksamhetsledare för Kommunakademin Väst. Foto: privat
Johanna Eliasson, verksamhetsledare för Kommunakademin Väst. Foto: privat

Det gick bra att ha möten digitalt men det är såklart inte samma sak som att träffas fysiskt. I höst kunde jag äntligen komma iväg på mina besök, och det var verkligen jättekul att äntligen få träffa personer som jag bara hade sett i en liten ruta på datorskärmen in real life. Jag kommer att berätta mer om besöken i nästa blogginlägg.

Här på bloggen kommer ni också att få träffa gästbloggare som berättar om de aktiviteter vi genomför, hur vi arbetar eller varför samverkan är så viktig för att möta de samhällsutmaningar som vi står inför.

Så än en gång, välkomna in bakom kulisserna, jag hoppas att du vill följa med mig, och oss, framöver. 

Johanna